ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Mustafa Vedat Mutlu Anaokulu

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Mustafa Vedat Mutlu Anaokulu ailesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz! Bu özel gün, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasi başarılarına odaklanarak kadın hakları ve eşitliği konularını Önplana çıkarmak için bir fırsattır. Kadinlar toplumumuzun temel taşlarıdır ve hak ettikleri değeri1görmelidirler. Bu özel gün, kadınların tarih boyunca yaşadıkları mücadeleleri hatırlamak ve daha eşitlikçi bir dünya için çaba sarf etmek adına az Kadınların gücünü, kararlılığını ve dayanışmasını kutluyor, onların yaşamlarımıza kattıkları değeri takdir ediyoruz. Kadınlarımizın her alanda var olmaları ve hak ettikleri fırsatlara erişebilmeleri dileğiyle, 8 Mart DünyaKadınlar Günü'nü en içten dileklerimizle kutluyoruz!

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 13:55 - Görüntülenme: 23