ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Mustafa Vedat Mutlu Anaokulu

Mustafa Vedat Mutlu Anaokulu

Adres
SÜLEYMANŞAH MAH. 3848 SK. MUSTAFA VEDAT MUTLU ANA OKULU BLOK NO 12 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Bireysel farklılıkları benimseyerek, çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, yeniliklere açık, geleceğe güvenle bakan, öz kültürünü tanıyan, koruyan, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve sportif etkinliklerde kendini ifade edebilen, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Mustafa Vedat Mutlu Anaokulu, “Eğitimde İyi Başlangıç” anlayışıyla kurulmuştur. Eğitimde amacımız, eğitimi sürekli güncellenen bir süreç olarak değerlendirerek, uzman eğitmenlerimiz eşliğinde çocuklarımızı, mutlu, kendine güvenen, sağlıklı, çevresine duyarlı, kendisini ve başkalarını seven aynı zamanda saygı duyan, paylaşmayı bilen uygar bireyler olarak yetiştirerek, okul öncesi gelişimlerine yardımcı olmaktır.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
07:30 - 12:30 / 12:30 - 17:30
Isınmayı Klima ile sağlamaktayız
Ulaşım
Şehir Merkezinden otobüs ve servisler mevcuttur. Şehir merkezine 20 dakika mesafededir. 1-24-41/A-41/B-61 nolu otobüs hatları okulumuzun üst yolundan geçmekte; *** 2-42-62 nolu otobüs hatları ise okulumuzun aşağısından geçmektedir.
okulumuzu
Okulumuz Süleyman Şah mh. 3848. sk. no: 12
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz şehir merkezi olarak kabul edilen "toplama merkezi´nden" güney yönüne doğru ortalama 7 km uzaklıktadır.
"Okulumuz 250 öğrenci kapasitelidir.